Hirdetmények

Dr. Tóth Katalin - 2020-09-04

AKUT ÉLETVESZÉLY (ESZMÉLETVESZTÉS, FEJTRAUMA, MELLKASI FÁJDALOM, FULLADÁS, FRISS VÉGTAGBÉNULÁS, BESZÉDZAVAR, VÉRZÉS) ESETÉN HÍVJÁK A 112 VAGY 104 SEGÉLYHÍVÓT!

EGYÉB PANASZ ESETÉN HÍVJÁK A 70/3354510 VAGY 30/7364237 SZÁMOT!

ADMINISZTRATÍV ÜGYINTÉZÉS IRÉNKE SZÁMÁN LEHETSÉGES! (30/7364237)

Akinek PANASZA VAN, kérjük NE ERODIUMON, VIBEREN, MESSENGEREN VAGY E-MAILBEN keressen minket! HÍVJON MINKET TELEFONON!!!

Panaszokra CSAK ÉLŐSZÓBAN TUDUNK KORREKT MÓDON VÁLASZOLNI!!!

Rendelőnkben KIZÁRÓLAG előzetes telefonos jelentkezés után fogadunk betegeket!

AKTUALITÁS:

Update 05. 04.:
Tisztelt oltásra váró Betegeink!
Értesítjük Önöket, hogy a 2021. 05. 03-val kezdődő héten előre láthatólag nem kapunk első körös oltási lehetőséget. Az oltások lebonyolításának zöme áttevődött a központi oltópontokra. Aki még nem vette fel az oltást, de szeretné, kérem regisztráljon a központi rendszeren keresztül a kórházi vagy szakrendelői oltópontokra.

Aki az Astra 2. körét szeretné előre hozni 12 hét helyett, annak az astra@bfkh.gov.hu email cìmre kell emailt küldeni név, taj, telefonszám, első oltás dátuma tartalommal.


Kismamaoltás:
Értesítjük Önöket, hogy az EMMI mai napi (03.31) hivatalos állásfoglalása szerint csak terhes kismamákat részesíthetünk praxisunkban soron kívüli Pfizer vakcinációban. Az oltás helyszíne a rendelőnk lesz. A szoptatós kismamák is kaphatnak oltást, de őket csak a korosztályuk illetve esetleges krónikus betegségeik szerint sorolhatjuk be. Az oltópontra küldés egyelőre nem lehetséges. Kérném azokat a terheseket akik szeretnének oltást kapni és még nem vették fel velünk a kapcsolatot tegyék meg ezt mielőbb a 70/3354510 v. 30/7364237 számon. Megértésüket köszönjük! Dr Tóth Katalin

Praxisunkban is zajlik a Covid elleni vakcináció. Ez jelentős plusz feladatot ró praxisunk dolgozóira. A megnövekedett leterheltség miatt kérném Önöket, hogy amennyiben kolléganőim veszik fel a telefont, mindenképp mondják el nekik, hogy miért hívtak. Csak így tudunk megfelelő sürgősségi sorrendet felállítani és eszerint visszahívni betegeinket. Természetesen mindenkit visszahívunk, de akinek nincs panasza, csak leletet szeretne konzultálni, előfordulhat, hogy csak pár nap múlva tudom visszahívni!

Kérném Önöket, hogy aki rosszul van NE e-mailen, SMS-ben vagy messengeren keresztül üzenjen, hanem telefonon hívjon minket (ha szükséges, többször próbálkozzon!) mert NEM TUDJUK RENDELÉS KÖZBEN AZ ÜZENETEINKET OLVASNI!

Covid oltások beadási menete:
Minden hét elején kapjuk meg a heti oltandók listáját a NEAK-tól. A listába belenyúlni, sorrenden változtatni nincs lehetőségünk! Aki azon a héten oltásra kerül, mindenkit MI HÍVUNK FEL telefonon, és értesítjük az oltás időpontjáról.
TÜRELMET KÉRÜNK ÖNÖKTŐL, bizonyára mindenki sorra fog kerülni aki regisztrált, kérjük NE érdeklődjenek telefonon, mi sem tudunk ennél többet mondani.
Megértésüket köszönjük!
Dr Tóth Katalin, Bertáné Szabó Irén, Berta Alexandra


TISZTELT BETEGEINK!

ÁLLANDÓ GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA CÉLJÁBÓL KÉRJÜK HÍVJÁK RENDELŐNKET A 30/7364237 SZÁMON, VAGY ÍRJANAK ÜZENETET AZ ERODIUM RENDSZEREN KERESZTÜL.

A KÉRT RECEPTEKET 3 MUNKANAPON BELÜL TESSZÜK FEL A TÉRBE!

AMENNYIBEN FRISS LELETET SZERETNÉNEK MEGBESZÉLNI, KÉRJÜK ÖNÖKET, TELEFONÁLJANAK!

HA MEGTALÁLHATÓ ESZSZTBEN, MEGBESZÉJÜK VAN E TEENDŐ, AMENNYIBEN NINCS FENT A TÉRBEN, KÉRNÉN ÖNÖKET, HOGY VAGY EROIUMON ÁT, VAGY EMAILBEN (jutomed2@gmail.com) KÜLDJÉK ÁT. 5 MUNKANAPON BELÜL VISSZAJELZÜNK A TEENDŐKRŐL ÉS HA SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS SZÜKSÉGES, IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK. EHHEZ KÉRNÉNK HOGY A TELEFONSZÁMUKAT ÍRJÁK LE AZ ÜZENETBE!

TELEFONVONALAINK LETERHELTSÉGE MIATT ELŐFORDULHAT, HOGY TÖBBSZÖR IS KELL PRÓBÁLKOZNI A HÍVÁSSAL, MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

TÁJÉKOZTATÓ COVID-19 FERTŐZÉSBEN SZENVEDŐ, VAGY ERRE GYANÚS BETEGEKNEK

ADMINISZTRATÍV TEENDŐK:
Fejfájás, láz, köhögés, gyengeség, íz-és szaglásvesztés esetén a háziorvos telefonos értesítése! Ha bármelyik tünetet észleli magán semmiképp ne menjen be a rendelőbe előzetes telefonos megbeszélés nélkül!
Miután megtörtént a Check-lista felvétele és alapos a gyanú COVID-19 fertőzésre PCR tesztet rendelünk Önnek.
Az OMSZ munkatársai felveszik Önnel telefonon a kapcsolatot (kb. 1-3 nap, leterheltségtől függően) és egyeztetnek mikor és hol történik meg a mintavétel.
Fontos hogy JÓ TELEFONSZÁMOT ADJON MEG A CHECK-LISTA FELVÉTELEKOR!
Ha megtörtént a mintavétel kb. 2-4 nap múlva megjelenik a lelet az EESZT rendszerben illetve elérhetővé válik az ügyfélkapu e-egészségügy rendszerében. Akinek van ügyfélkapu hozzáférése az tudja saját magának ellenőrizni az eredményét! Akinek nincs annak mi nézzük a leletet az EESZT-ben.
FONTOS: Mi nem tudjuk meggyorsítani sem a mintavételt sem az eredmény megszületését, ez teljesen automatikus, nincs beleszólásunk a rendszerbe!
Amennyiben COVID-19 fertőzés gyanúja áll fent, nagyon kérnénk Önöket, hogy tartsák be az önkéntes KARANTÉN előírásait. Ez azt jelenti, hogy otthonukat ne hagyják el (kiv. Mintavétel), ne hívjanak vendégséget otthonukba.
A KARANTÉN A TÜNETEK MEGJELENÉSÉNEK NAPJÁTÓL MIN. 10 NAPIG TART, AKKOR TUDJUK FELOLDANI HA LEGALÁBB 3 NAPJA PANASZMENTES (NEM LÁZAS, NEM KÖHÖG)
A KARANTÉN FELOLDÁSÁHOZ TOVÁBBI TESZTRE NINCS SZÜKSÉG!
Amennyiben az első teszt negatív a biztos negatív eredmény kimondásához szükség van egy 2. tesztre min. 48 óra eltelte után!
Amennyiben pozitiv további tesztelés nem szükséges!
Munkába álláshoz csak és kizárólag egészségügyi dolgozóknak van szüksége negatív teszteredményre!
Minden COVID betegtől kérünt minden nap egy SMS üzenetet (70-3354510), hogy hogy van, változott-e az állapota.
AMENNYIBEN ÖN DOLGOZIK ÉRTESÍTSE MUNKAHELYÉT A BETEGSÉG FENNÁLLÁSÁRÓL, BESZÉLJE MEG A TÁPPÉNZ FELTÉTELEIT ÉS FELTÉTLENÜL TÁJÉKOZTASSON MINKET IS A TÁPPÉNZIGÉNYRŐL!
AMENNYIBEN KISKORÚ GYERMEKKEL ÉL EGY HÁZTARTÁSBAN FELTÉTLENÜL TÁJÉKOZTASSÁK A GYERMEKORVOST IS A BETEGSÉG FENNÁLLTÁRÓL!
OTTHONI TEENDŐK:
Izoláció a család többi, egészséges tagjától! (otthon is maszk, lehetőség szerint külön szoba, fürdő időben elosztott használata)
Rendszeres kéz és felületfertőtlenítés megfelelő fertőtlenítő szerekkel!
Bőséges folyadék fogyasztás, min 2liter/nap, de láz esetén több is lehet!
Aspirin protect 100mg, C-vitamin 1000mg/nap, D3-vitamin 3000NE/nap
Lázcsillapítás, izomfájdalom, fejfájás: Paracetamol 3-4x 500mg,
Ibuprofen max:600mg/nap
Metamizol (algopyrin) 3-4x500mg/nap
Köhögéscsillapítás:
1. Mézes tea
2. Hason fekvés, félülő-ülő helyzet
Száraz köhögés:
Libexin 3x1-2 tabl. v. Sinecod 3x50mg(vényköteles)
Ismert asthma: saját gyógyszerek folyamatos használata!!
Amennyiben lehetőség van napi 1-2x vérnyomás mérés, és pulzoxymetria.
AMENNYIBEN ÁLLAPOTA HIRTELEN ROSSZABRA FORDUL, MELLKASI FÁJDALOM, FULLADÁS, NAGYFOKÚ GYENGESÉG JELENTKEZIK AZONNAL HÍVJA AZ OMSZ-T 112 V. 104 SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOKON!

Ha kérdése van hívjon minket a 70-3354510 (dr Tóth Katalin) vagy 30/7364237 (Bertáné Szabó Irén) telefonszámokon!

Mivel vonalaink nagyon leterheltek, lehet hogy többször is kell próbálkozni a telefonálással!
Megértésüket köszönjük!
Dr Tóth Katalin, Bertáné Szabó Irén, Berta Alexandra

Akinek panasza van, kérjük NE e-mailben, viberen vagy messengeren keressen minket!
Panaszokra CSAK ÉLŐSZÓBAN TUDUNK KORREKT MÓDON VÁLASZOLNI!!!


AKUT ÉLETVESZÉLY (ESZMÉLETVESZTÉS, FEJTRAUMA, MELLKASI FÁJDALOM, FULLADÁS, FRISS VÉGTAGBÉNULÁS, BESZÉDZAVAR, VÉRZÉS) ESETÉN HÍVJÁK A 112 VAGY 104 SEGÉLYHÍVÓT!


ÁLLANDÓ GYÓGYSZEREIK FELÍRATÁSA CÉLJÁBÓL KÉRJÜK HÍVJÁK RENDELŐNKET A 30/7364237 SZÁMON, VAGY ÍRJANAK ÜZENETET AZ ERODIUM RENDSZEREN KERESZTÜL.

A KÉRT RECEPTEKET 3 MUNKANAPON BELÜL TESSZÜK FEL A TÉRBE!

AMENNYIBEN FRISS LELETET SZERETNÉNEK MEGBESZÉLNI, KÉRJÜK ÖNÖKET, TELEFONÁLJANAK! HA MEGTALÁLHATÓ ESZSZTBEN, MEGBESZÉJÜK VAN E TEENDŐ, AMENNYIBEN NINCS FENT A TÉRBEN, KÉRNÉN ÖNÖKET, HOGY VAGY EROIUMON ÁT, VAGY EMAILBEN (jutomed2@gmail.com) KÜLDJÉK ÁT. 5 MUNKANAPON BELÜL VISSZAJELZÜNK A TEENDŐKRŐL ÉS HA SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS SZÜKSÉGES, IDŐPONTOT EGYEZTETÜNK. EHHEZ KÉRNÉNK HOGY A TELEFONSZÁMUKAT ÍRJÁK LE AZ ÜZENETBE!


FOKOZOTTAN ÜGYELJENEK A SZEMÉLYHIGÉNÉRE!
VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA ÉS MAGUNKRA!

Korábbi hirdetmények

Dr. Tóth Katalin - 2020-08-23

2020. 08.24től 09.01ig SZABADSÁGON LESZÜNK!

HELYETTESÜNK DR TORDASI ÉVA A BARÁTSÁG ÚTI RENDELŐBEN ELLENTÉTES RENDELÉSI IDŐBEN!

A DOKTORNŐ CSAK ELŐZETES TELEFONOS BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN FOGAD BETEGET!

TELEFON: 27/743-997
AKUT ÉLETVESZÉLY ESETÉN HÍVJA A 112 V. 104 SEGÉLYHÍVÓ SZÁMOKAT!

ÁLLANDÓ GYÓGYSZEREK FELÍRATÁSA:
PAPÍRRA ÍRJÁK FEL ADATAIKAT:NÉV, TAJSZÁM, LAKCÍM SZÜLETÉSI DÁTUM, MELLÉ A SZEDETT GYÓGYSZER NEVE, HÁNY MILIGRAMMOS, HÁNYSZOR SZEDI NAPONTA. AMENNYIBEN JAVASLATOS GYÓGYSZERT SZED, A JAVASLAT MÁSOLATÁRA IS SZÜKSÉG VAN!
A PAPÍRT DOBJÁK BE DR TORDASI ÉVA POSTALÁDÁJÁBA, A GYÓGYSZER 3 NAP MÚLVA KIVÁLTHATÓ A GYÓGYSZERTÁRBAN.

Dr. Tóth Katalin - 2020-07-17

RENDELÉSI IDŐ VÁLTOZÁS!!!

2020. JÚLIUS 20-ÁN HÉTFŐN 14 ÓRÁTÓL 18 ÓRÁIG
2020.JÚLIUS 21-ÉN KEDDEN 08 ÓRÁTÓL 12 ÓRÁIG LESZ RENDELÉS

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Dr. Tóth Katalin - 2019-12-19

TISZTELT BETEGEINK!
2019. DEC. 19-TŐL JAN.03-IG A RENDELÉSEN HELYETTESÍTÉS MIATT AKUT BETEGELLÁTÁS ZAJLIK. KÉRJÜK ÖNÖKET KRÓNIKUS BETEGSÉGEIKHEZ KAPCSOLÓDÓ LELETEIKET JANUÁR 6. UTÁN HOZZÁK VISSZA HOZZÁNK!
MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Dr. Tóth Katalin - 2019-12-04

ÉV VÉGI RENDELÉSI IDŐ VÁLTOZÁSOK!!!

DECEMBER 30-ÁN HÉTFŐN DÉLUTÁN 14 ÓRÁTÓL 18 ÓRÁIG RENDELÜNK!!!

DECEMBER 31-ÉN KEDDEN DR TORDASI ÉVA HELYETTESÍT A BARÁTSÁG ÚTI RENDELŐBEN 08 ÓRÁTÓL 12 ÓRÁIG!

2020ban első rendelés Január 02án csütörtökön délután a megszokott rendben lesz! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM!

EZÚTON KÍVÁNUNK MINDEN KEDVES BETEGÜNKNEK NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET!

Dr. Tóth Katalin - 2019-06-11

NYÁRI SZABADSÁG!

KEDVES BETEGEINK!
2019. 07. 08-TÓL 2019. 07. 26-IG NYÁRI SZABADSÁGON LESZÜNK!

Helyettesünk Dr Tordasi Éva (20/437-0551) az Állomás sétány 19. alatti rendelőben, velünk ellentétes rendelési időben, pénteken 12 órától 16 óráig.

Elképzelhető hogy a helyettesítés ideje alatt visszaköltöznek a Barátság úti rendelőbe!!

Dr. Tóth Katalin - 2019-06-11

Kedves Betegeink!
2019.06.14-től 06.21-ig az időpontfoglalás szünetel, mivel helyettesítés miatt dr Tordasi Éva betegeit is mi látjuk el!
Köszönjük megértésüket!

Dr. Tóth Katalin - 2019-05-28

2019. 05. 28-tól 06.03-ig szabadságon leszünk!
Helyettesünk dr Tordasi Éva (tel.:20/437-0551) a Gyártelepi Rendelőben (DK. Állomás sétány 19.) ellentétes rendelési időben. Pénteken 12 órától 16 óráig rendel.
Első rendelési nap 06.04. kedd!

Dr. Tóth Katalin - 2019-05-03

TISZTELT BETEGEINK!
A 2020. 05.01-ÉN ÉLETBE LÉPETT ÚJ JOGSZABÁLY ÉRTELMÉBEN BETEGET KIZÁRÓLAG ELŐZETES TELEFONOS IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN TUDUNK FOGADNI! MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Dr. Tóth Katalin - 2019-03-26

Kedves Betegeink!
Értesítjük Önöket, hogy 2019. 03. 29-től, átmeneti ideig minden pénteken DÉLELŐTT rendelünk!

Dr. Tóth Katalin - 2018-12-17

Kedves Betegeink!

Kérjük Önöket, hogy amennyiben
ELŐSZÖR JÁRNAK NÁLUNK,

LELETEKET, GYÓGYSZERJAVASLATOT hoznak,
vagy

JOGOSÍTVÁNY kívánnak csináltatni,

legyenek kedvesek
ELŐSZÖR ASSZISZTENSI ELLÁTÁSRA BEJELENTKEZNI!

Dr. Tóth Katalin - 2019-10-29

Az ingyenes influenza elleni védőoltások megérkeztek! Kérje beadását amennyiben Ön 60 év feletti vagy krónikus beteg!

Dr. Tóth Katalin - 2019-03-04

Kedves Betegeink!
Lehetőség van az Erodium rendszer E-rendelés modulján át e-recept felírásra.
Ilyen módon az ÁLLANDÓAN SZEDETT gyógyszerek kiírására van lehetőség rendelői megjelenés nélkül.
Az így felírt gyógyszereket
CSAK A RECEPTEN SZEREPLŐ SZEMÉLY, TAJ KÁRTYA FELMUTATÁSÁVAL VÁLTHATJA KI A GYÓGYSZERTÁRBAN!!